«Περιορισμός στις μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης»

«Περιορισμός στις μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης»

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει πιθανότατα κάποια ακριβή μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις ομάδες που συνηθίζουν να προχωρούν σε ακριβές μεταγραφές φέρνοντας στην ισπανική πρωτεύουσα πλήθος σπουδαίων ονομάτων.

Όπως αναφέρει η «Marca», το σκηνικό αυτό πρόκειται να αλλάξει φέτος το καλοκαίρι καθώς η «Βασίλισσα» δεν προτίθεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ο μαδριλένικος σύλλογος επηρεάστηκε σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς βγήκε αρκετά ζημιωμένος οικονομικά λόγω της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα και θέλει να εξοικονομήσει ένα ποσό περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Προκειμένου να αποζημιωθεί, η Ρεάλ σκοπεύει επίσης να πουλήσει παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνει στα σχέδιά της. Η αρχή έχει ήδη γίνει με την πώληση των Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ και Χάβι Σάντσεθ στη Βαγιαδολίδ ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει στη συνέχεια τους Γκάρεθ Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντάνι Θεμπάγιος, Μαριάνο Ντίας και Μπραχίμ Ντίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ