Παρί Σεν Ζερμέν : Διέλυσε 9-0 εκτός έδρας τη Χάβρη σε φιλικό

Παρί Σεν Ζερμέν : Διέλυσε 9-0 εκτός έδρας τη Χάβρη σε φιλικό

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε... περίπατο το πρώτο της φιλικό μετά από 123 μέρες, διαλύοντας με 9-0 εκτός έδρας τη Χάβρη.

Μετά από 123 μέρες, η Παρί επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έδειξε… ορεξάτη απέναντι στη Χάβρη, την οποία διέλυσε με 9-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Σταντ Οσεάν».

Μπροστά σε περίπου 5.ο00 θεατές, η Παρί έκανε… φιλικό πάρτι απέναντι στη Χάβρη (η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2). Ικάρντι, Νεϊμάρ (δύο γκολ) και Μπαπέ σκόραραν στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Τόμας Τούχελ έκανε 11 αλλαγές.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο, καθώς ήταν το πρώτο επί γαλλικού εδάφους που γίνεται με κόσμο στις εξέδρες μετά την αναμέτρηση της Λιλ με τη Λυών στις 8 Μαρτίου.

Οι Παριζιάνοι, φυσικά, δεν αντιμετώπισαν καμία απολύτως δυσκολία στο ματς, το οποίο μετέτρεψαν σε… περίπατο από νωρίς.

Ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ στο 8′ και στο 19′ έκανε το 0-2. Ο Νεϊμάρ έκανε το 0-3 στο 21′, ο Μπαπέ το 0-4 στο 29′, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει ξανά δίχτυα από το σημείο του πέναλτι στο 43′ για το 0-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρωταθλήτρια Γαλλίας παρατάχθηκε με εντελώς διαφορετική εντεκάδα. Παρόλα αυτά, δεν άφησε το πόδι… από το γκάζι και πέτυχε ακόμα τέσσερα γκολ. Ο Γκέιγ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6 στο 50′, ο Σαράμπια πέτυχε δύο γκολ στο 52′ και το 61′, ενώ το τελικό 0-8 διαμόρφωσε ο 19χρονος Καλιμουεντό.

Παρακολουθήστε παρακάτω το… φιλικό πάρτι της Παρί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ