Ο Βεράτι και η… μυστική συμφωνία των παικτών της Παρί

Ο Βεράτι και η… μυστική συμφωνία των παικτών της Παρί

Ο Μάρκο Βεράτι αποκάλυψε την «μυστική συμφωνία», που έχουν κάνει με τους συμπαίκτες του και η οποία είναι το «μυστικό της επιτυχίας»

Ο Μάρκο Βεράτι, απoδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι απολύτως απαραίτητος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός μέσος, εντάχθηκε στους Παριζιάνους το 2012 προερχόμενος από την Πεσκάρα και έκτοτε, αποτελεί βασικό «πυλώνα» στην εντυπωσιακή πορεία των «πρωτευουσιάνων» εντός κι εκτός Γαλλίας.

Ο έμπειρος άσος, βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Παρί να κατακτήσει το εγχώριο «τρεμπλ» (σ.σ. πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ), ενώ θα είναι από τους «πυλώνες» στην προσπάθεια της γαλλικής ομάδας να διακριθεί στο Champions League, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Αταλάντα στις 12 Αυγούστου.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ο διεθνής άσος… αποκάλυψε την «μυστική συμφωνία», που έχουν κάνει με τους συμπαίκτες του και η οποία είναι το «μυστικό της επιτυχίας».

«Η συμφωνία προβλέπει ότι δεν θα είμαστε λυπημένοι για τίποτε και πως σε κάθε αγώνα, θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προσπαθώντας να φθάσουμε όσο πιο μακρυά γίνεται», επεσήμανε ο Βεράτι και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και ότι αν παίξουμε μαζί, με αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό, έχουμε να πούμε κάτι. Βέβαια το Champions League, είναι μία δύσκολη διοργάνωση για όλους. Η Αταλάντα, έδειξε ότι μπορεί να είναι μεταξύ των μεγάλων, ακόμη και χωρίς μεγάλες προσωπικότητες, αλλά με ένα καλό συλλογικό παιχνίδι και ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα».

Επιστρέφοντας στα… εσωτερικά της Παρί, ο Βεράτι, έκανε ειδική μνεία στον Νεϊμάρ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «συγκριτικό πλεονέκτημα»: «Τον βλέπω ιδιαίτερα αποφασισμένο να φέρει την Παρί ΣΖ στην κορυφή. Το να τον έχεις σε αυτήν τη σωματική και ψυχική κατάσταση, είναι μια προστιθέμενη αξία. Ο Νεϊμάρ είναι ένας ηγέτης που παίζει πάντα και προπονείται προσεκτικά. Είναι ένα παράδειγμα για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ