«Δεν υπολογίζεται και ψάχνει νέο σταθμό ο Μήτρογλου»

«Δεν υπολογίζεται και ψάχνει νέο σταθμό ο Μήτρογλου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γαλλίας, ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας Μπόας και αναζητά νέα ομάδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Όπως είχατε ενημερωθεί και παλιότερα από το «to10.gr», ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μαρσέιγ. Ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντρέ Βίλας Μπόας και η ομάδα της Μασσαλίας θα τον αφήσει ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, από τη στιγμή που είναι εκτός πλάνων ενόψει της νέας σεζόν, θα αναζητήσει νέο «σταθμό» στην καριέρα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «FOOT», ο Κώστας Μήτρογλου δεν συμμετέχει ούτε στις προπονήσεις του συλλόγου, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί σε κανένα από τα ερχόμενα φιλικά.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας θα ξεκινήσουν να ψάχνουν για νέο επιθετικό, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Ντάριο Μπενεντέτο.

Για την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, μίλησε ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ, Μαρκ Λίμπρα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι κρίμα που φεύγει, γιατί είναι ένας επιθετικός που μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ. Φυσικά δεν έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο τελευταία, αλλά θυμάμαι μερικά παιχνίδια, που πραγματικά ήταν φανταστικός. Θεωρώ πως είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ειδικά όταν ο Μπενεντέτο χρειάζεται ξεκούραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ