Μπορντό : Αποχώρησε ο Τουλαλάν

Μπορντό : Αποχώρησε ο Τουλαλάν

Παρελθόν από την Μπορντό αποτελεί ο Ζερεμί Τουλαλάν, με τον 34χρονο Γάλλο χαφ να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τους «Γιρονδίνους» έπειτα από την απόλυση του -μέχρι πρότινος- προπονητή της ομάδας, Ζοσελίν Γκουρβενέκ.

Απότομα και απρόσμενα χώρισαν οι δρόμοι της Μπορντό και του Ζερεμί Τουλαλάν. Έπειτα από την απόλυση του Ζοσελίν Γκουρβενέκ (πλήρωσε το μάρμαρο για τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα έχει πέσει στη 13η θέση της βαθμολογίας, θα τον αντικαταστήσει προσωρινά ο Ερίκ Μπεντούε), ο 34χρονος χαφ ζήτησε από τη διοίκηση να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους, αίτημα που έγινε δεκτό.

«Λόγω των συνθηκών και σεβόμενη τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει, η Μπορντό αποφάσισε να αποδεχθεί το αίτημά του και να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Ζερεμί Τουλαλάν», αναφέρει μεταξύ άλλων το επίσημο ανακοινωθέν του συλλόγου, μέσω του οποίου οι «Γιρονδίνοι» τον ευχαρίστησαν για όλα όσα προσέφερε τον ενάμισι αυτό χρόνο (μέτρησε 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις).

Γεννημένος στη Νάντη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην αγαπημένη του Ναντ, παίρνοντας το καλοκαίρι του 2006 μετεγγραφή στη Λιόν. Πέντε χρόνια αργότερα η Μάλαγα εκταμίευσε 11.000.000 και τον πήρε στην Ανδαλουσία, δύο χρόνια αργότερα όμως ο Τουλαλάν επέστρεψε στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Μονακό. Έπειτα από μια τριετία στο Πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής συμφώνησε με την Μπορντό και μένει πλέον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ