ΠΑΟΚ : Η Ρεν και ο θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννούλη

ΠΑΟΚ : Η Ρεν και ο θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννούλη

Ο προπονητής της ομάδας της Βρετάνης έχει σε πρώτο μεταγραφικό πλάνο τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Η Σεντ Ετιέν έχει τη «μερίδα του λέοντος» στα ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά δεν είναι η μόνη. Εξίσου ζωηρό ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ έχει δείξει και η Ρεν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία, η ομάδα από τη Βρετάνη έχει ενεργοποιηθεί τις τελευταίες ώρες για τον ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής, Τζούλιεν Στέφαν, έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του Γιαννούλη και θεωρεί ότι έχει τα προσόντα για να αναβαθμίσει την αριστερά πλευρά της Ρεν. Για αυτό, ο 39χρονος coach ζήτησε από τη διοίκηση να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την απόκτηση του 25χρονου ακραίου.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τη Ρεν. Τα γαλλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει ένα άτυπο όριο στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Γιαννούλη. Ένα ποσό που η Ρεν δεν έχει προϋπολογίσει και θα χρειαστεί να «τεντώσει» το μπάτζετ της για να το βρει. Αλλά, ο Στέφαν επιμένει ότι ο Γιαννούλης θα κάνει τη διαφορά και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Στο μεταξύ, η Σεντ Ετιέν παρακολουθεί και αυτή την υπόθεση του Γιαννούλη. Οι «στεφανουά» προσέφεραν 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, αλλά έλαβαν αρνητικά απάντηση. Επειδή, όπως προαναφέραμε, το… ταμπελάκι του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ γράφει 4,5 εκατομμύρια ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ