Εμπαπέ : «Η σχέση μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι βελτιώνεται»

Εμπαπέ : «Η σχέση μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι βελτιώνεται»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τις σχέσεις μεταξύ του Νεϊμάρ και του Έντισον Καβάνι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ήδη στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος με διαφορά εννέα βαθμών από τη δεύτερη Λιόν, αλλά ο Κίλιαν Εμπαπέ υπόσχεται ακόμα καλύτερη συνέχεια στη σεζόν, χάρη στη συνεργασία Νεϊμάρ – Εντινσον Καβάνι.

Ο 18χρονος Γάλλος έχει πετύχει οκτώ γκολ στο σαμπιονά, με τον Βραζιλιάνο στα 11 και τον Ουρουγουανό στα 19.

«Πρέπει να στοχεύεις όλο και πιο ψηλά. Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις όρια στον εαυτό σου, επειδή, αν το κάνεις και φτάσεις σε αυτό το όριο που έχεις θέσει, δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού. Εμείς θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και θα δούμε πού θα καταλήξουμε», είπε ο Εμπαπέ.

«Εγώ πάντα θέλω περισσότερα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι προτέρημα ή όχι, αλλά έτσι είμαι και δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Το 2017 ήταν φανταστικό για μένα και τώρα στο 2018 ελπίζω ότι θα εμφανιστώ ακόμα καλύτερος τους επόμενους μήνες. Το ίδιο ελπίζω και για την ομάδα συνολικά. Νομίζω όμως ότι όλα μπαίνουν στη θέση τους και με τη συνεργασία Νεϊμάρ – Καβάνι να βελτιώνεται, θα πετύχουμε σε όλα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ