Νεϊμάρ – Nike : Ένας δύσκολος χωρισμός

Νεϊμάρ – Nike : Ένας δύσκολος χωρισμός

Έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας με τη Nike, ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να αλλάξει «στρατόπεδο» ένδυσης και να πάει στην Puma!

Μία σχέση ζωής ετοιμάζεται οριστικά να «χαλάσει». Ο Νεϊμάρ, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη (1/9) δεν θα συνεργάζεται με τη Nike, την οποία υπηρετεί και διαφημίζει από τα 13 του χρόνια.

Από τη στιγμή που οι βιομηχανίες ένδυσης μπήκαν στο χώρο του ποδοσφαίρου, κυριάρχησαν. Ο Νεϊμάρ αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή που ταυτίστηκε με τη Nike όσο λίγοι, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα του μεγάλου χωρισμού. Δεκαπέντε χρόνια μετά το πρώτο τους συμβόλαιο, ο 28χρονος παίρνει «μεταγραφή» και πάει στην Puma, η οποία έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Η είδηση προκαλεί… σεισμό σε ό,τι αφορά την αθλητική βιομηχανία της Nike η οποία αναμένεται να ρίξει αρκετά τα έσοδά της έπειτα από τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιό που έδενε τις δύο πλευρές θα έληγε υπό κανονικές προϋποθέσεις το καλοκαίρι του 2022, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού ο Νεϊμάρ τα βρήκε σε όλα με την Puma η οποία απέσπασε την πολυπόθητη υπογραφή του.

Η ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν εισέπραττε 70 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τη συνεργασία αυτή, τη στιγμή που ο Νεϊμάρ είχε φτάσει στο πικ της καριέρας του.

Μαζί με τον Θρύλο του NBA και της Nike, Μάικλ Τζόρνταν το 2016: 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ