Βεράτι : «Ήταν αδύνατο να πετύχουμε κάτι καλύτερο»

Βεράτι : «Ήταν αδύνατο να πετύχουμε κάτι καλύτερο»

Ο Μάρκο Βεράτι ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν (1-0) από την Λανς και ήταν ειλικρινείς στις δηλώσεις του.

Ο Μάρκο Βεράτι ήταν από τους λίγους βασικούς ποδοσφαιριστές που είχε ο Τούχελ στην πρεμιέρα της Ligue 1. Οι πολλές απώλειες ανάγκασαν τον γαλλικό σύλλογο να ξεκινήσει με το «αριστερό» το πρωτάθλημα, με τον Ιταλό μέσο να παραδέχεται, ότι η ομάδα, δεν γινόταν να έχει καλύτερη εμφάνιση.

«Νομίζω ότι υπήρχαν πολλοί παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα, αλλά δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Ήταν αδύνατο να ζητήσουμε κάτι καλύτερο μετά από μόνο μία εβδομάδα προπόνησης. Οι παίκτες μας ήταν πολύ κουρασμένοι μετά τον αγώνα. Αυτό το είδος προγραμματισμού είναι πολύ περίεργο.

Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν εκτός με κορωνοϊό και είχαμε πολλούς νέους. Θα είναι η ίδια τρέλα σε τρεις ημέρες (εναντίον της Μαρσέιγ στο Παρίσι). Πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα, έχουμε τρεις μέρες προπόνησης και πρέπει να δώσουμε μια διαφορετική εικόνα εναντίον της Μαρσέιγ, επειδή αυτός ο αγώνας σημαίνει τόσα πολλά για τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ