Παρί Σεν Ζερμέν : Διορία μέχρι τον Ιούνιο για το Financial Fair Play

Παρί Σεν Ζερμέν : Διορία μέχρι τον Ιούνιο για το Financial Fair Play

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να πουλήσει παίκτες αξίας περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ πριν από τις 30 Ιουνίου, για να συμμορφωθεί με το Fair Play και να αποφύγει την τιμωρία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει χρόνο μέχρι τον Ιούνιο, προκειμένου να εξισορροπήσει τα οικονομικά της και να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Αυτό αναφέρει σήμερα η γαλλική εφημερίδα L’Εquipe, η οποία αναφέρει ότι η Επιτροπή Χρηματοοικονομικού Ελέγχου (CFCB) της UEFA έκρινε ότι οι μεταγραφές των Νεϊμάρ κι Μπαπέ είναι «σωστές» για την Παρί.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε στο Parc des Princes μετά την καταβολή της ρήτρας 222 εκατομμυρίων ευρώ και ο Γάλλος επιθετικός είναι δανεικός από τη Μονακό με οψιόν αγοράς ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, παρά την απόφαση αυτή, ο χρόνος περνά ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία εξακολουθεί να έχει εκκρεμείς υποχρεώσεις με την UEFA.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας πρέπει να πουλήσει παίκτες αξίας περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ πριν από τις 30 Ιουνίου, για να συμμορφωθεί με το Fair Play και να αποφύγει την τιμωρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ