Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εκτός έδρας της Ρεμς με 2-0, με τον Μάουρο Ικάρντι να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των Παριζιάνων.

Με πρωταγωνιστές τους Μάουρο Ικάρντι και Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εκτός έδρας της Ρεμς με 2-0 για την 5η αγωνιστική της Ligue 1 και πέτυχε την τρίτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 9’ ο Εμπαπέ έκανε «μαγική» ενέργεια, έδωσε κάθετα στον Ικάρντι και αυτός με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Γάλλου και τελείωσε τη φάση, κάνοντας το 1-0 για τους Παριζιάνους.

Στο 62’ ο Εμπαπέ άλλαξε με τον Ντράξλερ, έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ικάρντι σε κενή εστία έκανε το 2-0 για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, σφραγίζοντας το τρίποντο της νίκης.

Ένα ανετο βράδυ για την Παρί Σεν Ζερμέν, που δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να φτάσει τους 9 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ρεμς παρέμεινε στον 1 πόντο και συνεχίζει να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ