Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1 (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 6-1 (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε 6-1 την Ανζέ στο Παρκ ντε Πρενς, πέτυχε την 4η σερί νίκη της και έφτασε στο -1 από την κορυφή (με παιχνίδι περισσότερο).

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει μπρος και δεν σταματιέται.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Ανζέ, την οποία διέλυσε με το ευρύ 6-1 στο Παρίσι και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς (έναν λιγότερο από την Ρεν που έχει παιχνίδι λιγότερο).

Μετά από την επεισοδιακή ήττα της από την Μαρσέιγ στις 13 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Παρισιού μετράει 4 συνεχόμενες νίκες και δείχνει ότι έχει συνέλθει για τα καλά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν νωρίς το προβάδισμα. Ο Φλορένζι πήρε την μπάλα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και με φοβερό σουτ έκανε το 1-0 στο 7ο λεπτό.

Οι Παριζιάνοι πίεσαν και βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν την ανάπαυλα. Ο Εμπαπέ πέρασε με τρομερή ατομική ενέργεια δύο αντιπάλους του από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Νεϊμάρ από κοντά έκανε το 2-0.

Ο Βραζιλιάνος «ξαναχτύπησε» στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (47′) και από το σημείο του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Ανζέ είχε άμεση απάντηση με τον Τραορέ να νικάει από κοντινή απόσταση με κεφαλιά τον Νάβας για το 3-1 στο 52ο λεπτό, αλλά η Παρί ήταν ασταμάτητη και πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά.

Ο Μπάκερ έβγαλε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Ντράξλερ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-1.

Ο Γκέιγκ με σουτ που κόντραρε έξω από την περιοχή έκανε το 5-1 στο 71ο λεπτό, για να έρθει ο Εμπαπέ στο 84ο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 6-1.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας – Φλορέντσι (72′ Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ (72′ Ντιαλό), Μπάκερ – Ντράξλερ (64′ Ερέρα), Παρέδες (64′ Γκέιγ), Βεράτι (82′ Σαράμπια), Νεϊμάρ – Ικάρντι, Μπαπέ.

Ανζέ (Στεφάν Μουλέν): Μπερναρντόνι – Μπαμπά (77′ Μανκό), Τραορέ, Πάβλοβιτς, Εμποσέ, Αΐτ Νούρι (82′ Αλί Σο) – Τιούμπ (68′ Καμπό), Καπέλ (77′ Μανγκανί), Κουλιμπαλί, Φουλζίνι – Μπαοκέν (68′ Ντιονί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ