Επέστρεψε στην Ανζέ ο Μπουφάλ (pic)

Επέστρεψε στην Ανζέ ο Μπουφάλ (pic)

Η Σαουθάμπτον άφησε ελεύθερο τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και σήμερα ανακοινώθηκε από την γαλλική ομάδα.

Στη Γαλλία με τη φανέλα της Ανζέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σοφιάν Μπουφάλ, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, πριν οι Ερυθρόλευκοι αποκτήσουν τον Μπρούμα.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από την Σαουθάμπτον και σήμερα ανακοινώθηκε από τη γαλλική ομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 27χρονος επιστρέφει στην Ανζέ, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Σοφιάν Μπουφάλ αγωνίστηκε στην Κ19, αλλά και στις ρεζέρβες της Ανζέ, πριν ανέβει στην πρώτη ομάδα, όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Λιλ, με τη μεταγραφή του να φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ανζέ είναι μέχρι το 2024, χωρίς να γίνουν γνωστά τα χρήματα που θα πάρει ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός από τη γαλλική ομάδα.

Με την Ανζέ είχε πραγματοποιήσει 51 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ με τα χρώματα της Σαουθάμπτον είχε αγωνιστεί σε 84 παιχνίδια, με απολογισμό 5 γκολ και 5 ασίστ. Εκτός από τις ομάδες που προαναφέραμε, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Θέλτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ