Ατάκες – «φωτιά» από τον Βαλμπουενά για τον Νεϊμάρ

Ατάκες – «φωτιά» από τον Βαλμπουενά για τον Νεϊμάρ

Τι είπε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και στην Βραζιλία λατρεύεται σαν Θεός.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, ο οποίος με το χατ-τρικ που πέτυχε στο ματς της Σελεσάο με το Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έφτασε τα 64 γκολ με το εθνόσημο και ξεπέρασε στη σχετική λίστα τον Ρονάλντο.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κυνηγάει πλέον τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, ο οποίος στην καριέρα του είχε σκοράρει 77 γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Το γαλλικό RMC αναφέρθηκε στο σπουδαίο επίτευγμα του Νεϊμάρ και ζήτησε από τον Ματιέ Βαλμπουενά να πει τη γνώμη του για τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μίλησε για τον Βραζιλιάνο αστέρα και τόνισε ότι θα πρέπει να αποκτήσει συνέπεια στο παιχνίδι του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα πρέπει να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα στα μεγάλα παιχνίδια και να παίρνει πάνω του την ομάδα του.  Ο Βαλμπουενά μάλιστα τόνισε ότι δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να συγκρίνεται ο Νεϊμάρ με τον Πελέ και τον Ρονάλντο, παρότι τον ξεπέρασε στη σχετική λίστα των σκόρερ στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, αφού απέχει έτη φωτός από τους δύο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό που λείπει από τον Νεϊμάρ είναι οι τίτλοι. Εχει κερδίσει μόνο ένα Champions League με την Μπαρτσελόνα. Στο Final 8 του Champions League δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ειδικά στον τελικό. Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από τον Νεϊμάρ, αλλά δεν ήταν καθόλου καλός και δεν βοήθησε την Παρί Σεν Ζερμέν. Απέχει πολύ από τους θρύλους του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, όπως οι Πελέ και Ρονάλντο. Στη Ligue 1 είναι εξαιρετικός, αλλά δεν τον θες μόνο για το πρωτάθλημα. Αν θέλει να συγκριθεί με παίκτες όπως ήταν οι δύο που προανέφερα, θα πρέπει να αποδίδει καλύτερα στα σημαντικά παιχνίδια. Να είναι καθοριστικός για την ομάδα του στα μεγάλα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ