Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 4-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 4-0

Με δύο γκολ του Μόισε Κεν στο πρώτο 25λεπτο και δύο του Εμπαπέ στα τελευταία λεπτά, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε μια ήσυχη βραδιά και επικράτησε με 4-0 επί της Ντιζόν.

Με δύο γκολ του Μόισε Κεν στο πρώτο 25λεπτο και δύο του Εμπαπέ στα τελευταία λεπτά, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε μια ήσυχη βραδιά και επικράτησε με 4-0 επί της Ντιζόν για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι Παριζιάνοι με 18 βαθμούς και έναν περισσότερο από τη δεύτερη Λιλ που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Το ματς

Μόλις 3 λεπτά χρειάστηκαν στην Παρί Σεν Ζερμέν για να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ντιζόν. Ο Μισέλ Μπακέρ έβγαλε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μόισε Κεν εκτέλεσε με μια επαφή γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έβγαζαν την ανωτερότητα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε στο 13′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, ωστόσο το σουτ του Νεϊμάρ πέρασε για λίγο πάνω από την εστία. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος, έκανε 10 λεπτά αργότερα ο Κεν. Ο Ιταλός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την πάσα πάρε-βάλε του 28χρονου αστέρα και με ένα εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί κατέβασε τον ρυθμό και έβγαλε το πόδι από το γκάζι, καθώς η εικόνα της Ντιζόν δεν θα μπορούσε να ανησυχήσει σε καμία περίπτωση την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο Κίλιαν Εμπαπέ μπήκε στη θέση του τραυματία Μόισε Κεν στο 73ο λεπτό και κατάφερε να βάλει την «πινελιά» του μόλις εννιά λεπτά αργότερα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ άφησε πίσω του, τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με ένα αριστουργηματικό τελείωμα έκανε το 3-0, κλειδώνοντας οριστικά το «τρίποντο» για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο 22χρονος διπλασίασε τα τέρματα του, καθώς εκμεταλλεύτηκε μια τρομερή ομαδική προσπάθεια που ξεκίνησε ο Νεϊμάρ και ολοκλήρωσε ο Εμπαπέ, γράφοντας το τελικό 4-0 της αναμέτρησης και την οριστική επιστροφή της Παρί στην κορυφή της Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ