Ρεν : Δεν πέφτει κάτω από 100 εκατ. για Καμαβινγκά

Ρεν : Δεν πέφτει κάτω από 100 εκατ. για Καμαβινγκά

Ο γαλλικός σύλλογος έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που θέλουν τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, πως η τιμή δεν θα πέσει.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου. Ο 18χρονος χαφ πραγματοποιεί μοναδικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεν και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν είναι εκείνες που έχουν εκδηλώσει πιο έντονα το ενδιαφέρον τους, ωστόσο η Ρεν δεν θα αποχωρηστεί το ταλέντο της τόσο εύκολα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γαλλικός σύλλογος δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Όπως είναι φυσικό, και οι δύο μνηστήρες του, θέλουν να ρίξουν την τιμή ενόψει Γενάρη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο να συμβεί. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής Γάλλος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη 52 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Αξιοσημείωτο δε, πως έχει στο παλμάρε και δύο παρουσίες με την εθνική ανδρών της Γαλλίας, όπου κατάφερε να βρει και μία φορά δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ