Μπαρτσελόνα : Οι εκλογές, ο Νεϊμάρ και η Παρί

Μπαρτσελόνα : Οι εκλογές, ο Νεϊμάρ και η Παρί

Το όνομα του Νεϊμάρ δεν σταματάει να απασχολεί την Μπαρτσελόνα τη στιγμή που φαίνεται πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί. Τί πραγματικά ισχύει όμως...

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα αφού στις 24 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές μέσω των οποίων θα αλλάξει σελίδα οριστικά ο σύλλογος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οκτώ υποψήφιοι πρόεδροι με τον Βίκτωρ Φοντ να μοιάζει το φαβορί και τον Χουάν Λαπόρτα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αναλάβει και πάλι αφού τελικά έθεσε υποψηφιότητα.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε εκλογές είτε αυτές αφορούν στην πολιτική είτε στον αθλητισμό, οι υποψήφιοι αρέσκονται στο να τάζουν διάφορα ώστε να κερδίζουν ψήφους. Στις εκλογές της Μπαρτσελόνα λοιπόν πολλοί από τους επίδοξους προέδρους έχουν αναφερθεί στον Νεϊμάρ και τη μεγάλη τους επιθυμία να τον ντύσουν και πάλι στα «μπλαουγκράνα». Κάτι που φυσικά μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Όχι μόνο γιατί οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για χρήματα σχετικά με την προηγούμενη συνεργασία τους αλλά και γιατί ο Βραζιλιάνος αστέρας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 ενώ φέρεται να βρίσκεται και σε διαδικασία επέκτασης του συμβολαίου του με την Παρί. Παράλληλα υπάρχει και η πανδημία που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση οικονομικά την Μπαρτσελόνα που όχι μόνο δεν είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις των Γάλλων αλλά προτείνει ριζικές μειώσεις στις αποδοχές των ποδοσφαιριστών της για να αποφύγει τα χειρότερα.

Όπως αναφέρει όμως σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η «Sport», ο Νεϊμάρ όχι μόνο δεν είναι κοντά στο να ανανεώσει με την Παρί αλλά δεν έχει σταματήσει ακόμη να σκέφτεται την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει πια ο Μπαρτομέου στη μέση. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, ο 28χρονος άσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή.

Εξάλλου από τον Ιανουάριο του 2022 θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερος όπου θέλει, κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελε με τίποτα η Παρί που ξόδεψε 180 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Παρί μάλιστα σημειώνεται πως υπάρχει μεγάλη ανησυχία αφού υπάρχει πρόβλημα και με τον Μπαπέ που ούτε εκείνος είναι θετικός για ανανέωση.

Για να καταστεί εφικτό βέβαια το παραπάνω και να καταφέρει η Μπάρτσα να πάρει πίσω τον Βραζιλιάνο, θεωρείται απαραίτητο, να πωληθεί ένας εκ των Ντεμπελέ ή Γκριεζμάν ή ακόμα και οι δύο. Σύμφωνα με τη «Sport» πάντως, η δικαστική διαμάχη που έχουν τώρα μεταξύ τους Μπαρτσελόνα και ποδοσφαιριστής, δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο για τη μεταγραφή αν ξεπεραστούν τα υπόλοιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ