Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Επική ανατροπή των Μονεγάσκων

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Επική ανατροπή των Μονεγάσκων

Ο Εμπαπέ με δύο γκολ στο πρώτο μέρος έδειχνε να καθαρίζει την... πρώην, η Παρί προηγήθηκε 2-0, αλλά η Μονακό με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε σε μια ανατροπή...έπος.

Τη μεγαλύτερη ανατροπή από την έναρξη της σεζόν στη Ligue 1 πέτυχε απόψε (20/11) η Μονακό στο δεύτερο χρονικά ματς της 11ης αγωνιστικής. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από την Παρί Σεν Ζερμέν με 0-2, η ομάδα του Πριγκιπάτου έφερε τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος και με τρία γκολ σε διάστημα μισής ώρας κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 και να μειώσει στο -4 από τη σημερινή της αντίπαλο που εξακολουθεί να προπορεύεται.

Τέσσερις ημέρες πριν από τον «τελικό» με την Λειψία στο Παρίσι (4η αγωνιστική στους ομίλους του CL), η Παρί Σεν Ζερμέν υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα (τρίτη συνολικά) μετά από 8 σερί νίκες.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς στο πρώτοπ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τέσσερα γκολ, αλλά μέτρησαν τα δύο, ενώ είχε κλασικές ευκαιρίες κι ένα δοκάρι. Ο Μπαπέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε δύο τέρματα, ενώ το τρίτο του στο 44΄ ακυρώθηκε μετά την χρήση του VAR για οφσάιντ, όπως συνέβη και με αυτό του Κιν στο 39ο λεπτό.

Η… αντεπίθεση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φόλαντ να μειώνει στο 52ο λεπτό και στο 65′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά του, φέρνοντας στα ίσια το ματς. Στο 84′ ήρθε και η ολική ανατροπή, με τον Φάμπρεγας να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να γράφει το τελικό 3-2. Στην φάση αυτή ο Ντιαλό της Παρί είδε την κόκκινη κάρτα κι αποβλήθηκε.

Μονακό (Νίκο Κόβατς): Μανόνε, Ματσίμα, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Μπάλο Τουρέ (46’ Ενρίκε), Ντιόπ (90+2’ Γιόβετιτς), Τσουαμενί (90’ Φλορεντίνο), Φοφανά, Μαρτίνς (90+3′ Ματάζο), Γκέμπελς (46’ Φάμπρεγας), Φόλαντ

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά (68’ Κουρζαβά), Νταγκμπά, Περέιρα (68’ Παρέδες), Ραφίνια (85’ Φλορέντσι), Ντι Μαρία (60’ Νεϊμάρ), Σαράμπια, Μπαπέ (68’ Ρουίζ-Ατίλ), Κεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ