Παρέδες : «Περιμένουμε τον Μέσι στην Παρί με ανοιχτές αγκάλες»

Παρέδες : «Περιμένουμε τον Μέσι στην Παρί με ανοιχτές αγκάλες»

Ο Αργεντινός μέσος της Παρί μίλησε για τον συμπατριώτη του και τόνισε ότι άπαντες θα ήθελαν να τον δουν με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Μία από τις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις του Μέσι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Νεϊμάρ να δηλώνει ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά στο πλάι του Λατινοαμερικάνου σούπερ σταρ και τον Λεάντρο Παρέδες να καλεί τον συμπατριώτη του στη γαλλική ομάδα!

«Περιμένουμε τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν με ανοιχτές αγκάλες. Ελπίζουμε να έρθει αλλά εξαρτάται από τον ίδιο αυτό. Εδώ η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη. Οπως και στα αποδυτήρια, όλα στην ομάδα είναι άριστα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος μέσος των Παριζιάνων.

Οι δηλώσεις του Παρέδες έρχονται λίγες ώρες μετά τις αντίστοιχες του Νεϊμάρ, στις οποίες ανέφερε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί με τον Μέσι. «Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να παίξω ξανά με τον Λιονέλ Μέσι», ανέφερε ο Βραζιλιάνο και πρόσθεσε: «το διασκεδάζω ακόμα μαζί του στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για την… ομάδα που θα ήθελε να γίνει αυτό, Μπαρτσελόνα ή Παρί, ο Νεϊμάρ ήταν αινιγματικός λέγοντας: «Που θα παίξουμε; Δεν είναι πρόβλημα, οπουδήποτε, ακόμα και στο…μέρος μου. Πρέπει να το δοκιμάσουμε την επόμενη χρονιά» ενώ για την κρισιμότητα της νίκης της Παρί είπε απλά: «Δεν ήρθα στην Παρί για να παίζω στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ