Στον εισαγγελέα 18 οπαδοί της Μαρσέιγ για τα επεισόδια στο προπονητικό

Στον εισαγγελέα 18 οπαδοί της Μαρσέιγ για τα επεισόδια στο προπονητικό

Οι οπαδοί εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ, φωνάζοντας συνθήματα κατά των διοικούντων και πετώντας φωτοβολίδες και κροτίδες και κλήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκαν διώξεις.

Στην εισαγγελία της Μασσαλίας θα οδηγηθούν σήμερα οι 18 οπαδοί της Μαρσέιγ, που συνελήφθησαν χθες για τα επεισόδια που προκάλεσαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους προς τη διοίκηση της Ολιμπίκ για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. Οι οπαδοί εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ, φωνάζοντας συνθήματα κατά των διοικούντων και πετώντας φωτοβολίδες και κροτίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της Μαρσέιγ ανακοίνωσε ότι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας έχουν γίνει ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ, ενώ καταδίκασε τις βίαιες αντιδράσεις των χούλιγκαν της ομάδας. Ακόμα, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις στον περιβάλλοντα χώρο του προπονητικού είναι αρκετές, υπό τον φόβο νέας επίθεσης από τους οπαδούς των Μασσαλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ