Λυών – Ρεν 0-2

Λυών – Ρεν 0-2

Η Ρεν, υποχρέωσε τη Λυών σε μια επώδυνη εντός έδρας ήττα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πλέον στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Ρεν είχε την τύχη με το μέρος τα σήμερα Ευτύχησε μόλις στο 5’ να προηγηθεί με τον Καζρί και μετά άντεξε στις κατά κύματα επιθέσεις της Λυών. Μεγάλο μερίδιο της νίκης πρέπει να πιστωθεί και στον εντυπωσιακό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σήμερα Τόμας Κούμπεκ.

Οι Λυωνέ έχασαν ένα.. τσουβάλι ευκαιρίες με τους Τραορέ (37’, 61’), Φεκίρ και Κορνε(47’) και Ντεπάι (63’ 69’), με τον Ολλανδό να είναι μοιραίος για τους γηπεδούχους αφού είχε και δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 61’!

Μάλιστα στο τελος η Ρεν επιβεβαίωσε έναν από τους νόμους του ποδοσφαίρου και αντί για το 1-1, εκμεταλλεύτηκε τα μαζικό ανέβασμα της Λυών που κυνηγούσε το γκολ της ισοφάρισης και έκανε στο 90+3’ το τελικό 2-0 με τον Σιλικί.

Πλέον πέρα από την… πρωταθλήτρια Παρι, η Λυών είδε τις Μονακό (53 βαθμοί) και Μαρσέιγ (52 βαθμοί) να αυξάνουν τη διαφορά, την ώρα που κόλλησε στους 48 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ