Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 0-2

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 0-2

Απότομη προσγείωση για την Παρί Σεν Ζερμέν που μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στο Champions League ηττήθηκε με 0-2 από τη Μονακό και έπεσε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Μεγάλο διπλό για τη Μονακό στο Παρκ Ντε Πρενς! Η ομάδα του Νίκο Κόβατς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν… έμεινε στους πανηγυρισμούς από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα για το Champions League και επικράτησε με 2-0 φτάνοντας παράλληλα στο -2 από την αντίπαλό της. Στην τρίτη θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Λιλ έμειναν οι πρωταθλητές.

Στο 6ο λεπτό η Μονακό άνοιξε το σκορ όταν ο Φόλαντ σέντραρε, ο Αγιλάρ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ντιόπ με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η Παρί είχε συντριπτική κατοχή, πίεσε για την ισοφάριση αλλά το γκολ ήρθε και πάλι από τους Μονεγάσκους.

Ο Αντέρ έκανε λάθος μέσα στην περιοχή και ο Μαριπάν δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο κάνοντας το 2-0 με πλασέ. Κεν και Εμπαπέ είχαν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν έστω το σκορ με τη Μονακό να φεύγει με σπουδαίο διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ