Ρεάλ : Περιμένει να αρνηθεί την πρόταση της Παρί ο Μπαπέ (vid)

Ρεάλ : Περιμένει να αρνηθεί την πρόταση της Παρί ο Μπαπέ (vid)

Ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα ανακοινώσει επίσημα ότι αρνείται το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Παρί Σεν Ζερμέν ευελπιστούν οι άνθρωποι της Ρεάλ.

Η διοίκηση της Παρί κατέθεσε νέα συμβόλαιο συνεργασίας στον Κιλιάν Μπαπέ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου ολοκληρώνεται το 2022 και ήδη αρκετές κορυφαίες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, καραδοκούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την πλευρά του ο 22χρονος επιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα περιμένει μια επίσημη πρόταση από τους Μαδριλένους, έτσι ώστε να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να πάρει την τελική του απόφαση.

Από την άλλη δε, η Ρεάλ ελπίζει πως ο Μπαπέ θα ανακοινώσει με κάθε επισημότητα πως αρνείται το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν και θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα των «μερένγκες».

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στη Γαλλία αναφέρουν πως οι πιθανότητες παραμονής του Μπαπέ στο Παρίσι αυξάνονται συνεχώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ