Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο 5-2

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο 5-2

Το Στρασβούργο τόλμησε να προηγηθεί μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς, με την Παρί Σεν Ζερμέν να απαντά άμεσα και να τη φιλοδωρεί εν τέλει με πέντε γκολ. Δύο έβαλε ο Καβάνι, από ένα οι Ντράξλερ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, βασικός αγωνίστηκε ο Τιάγκο Σίλβα. 

Ήταν μαζί με τη Λιόν, η μοναδική ομάδα που τη νίκησε στον πρώτο γύρω (2-1 στο La Meinau τον Δεκέμβριο), οπότε θα μπορούσε να γίνει και η πρώτη τη φετινή σεζόν είτε που της παίρνει δύο τρίποντα, είτε που καταφέρνει να μη χάσει από τον Νεϊμάρ και την παρέα του. Τίποτα από αυτά, όμως, δε συνέβη.

Το Στρασβούργο προηγήθηκε (ή καλύτερα τόλμησε να προηγηθεί) μέσα στο Παρκ ντε Πρενς με σουτ του Αχόλου από το ύψος της περιοχής στο 6′, στο επόμενο τέταρτο, όμως, βρέθηκε να χάνει με 3-1. Ο Ντράξλερ ισοφάρισε στο 10′, ο Νειμάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 21′ και ένα λεπτό αργότερα ο Άνχελ ντι Μαρία ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ.

Σημαία για τον Καβάνι στις εξέδρες του Παρκ ντε Πρενς

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 67′ με τον Μπαχοκέν, ο Έντισον Καβάνι όμως ανέλαβε δράση και με δύο γκολ σεντερφορίσια γκολ μέσα σε έξι λεπτά (73′ και 79′) διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Ο Ουρουγουανός, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, έχει πετύχει 42 γκολ μαζί με τον Νεϊμάρ στο φετινό πρωτάθλημα και αποτελούν το παραγωγικότερο δίδυμο στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Η Παρί νίκησε λοιπόν το Στρασβούργο και έφθασε τις 13 σερί εντός έδρας νίκες στη Ligue 1 (το καλύτερο σερί στην ιστορία του συλλόγου), διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας των 12 πόντων από τη δεύτερη Μονακό. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στην ενδεκάδα επέστρεψε πέραν του Άνχελ ντι Μαρία και ο Τιάγκο Σίλβα, ο αποκλεισμός του οποίου από το βασικό σχήμα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Άλβες, Τ.Σίλβα, Κιμπέμπε, Κιρζάβα, Λο Σέλσο (58′ Παστόρε), Ντιαρά (58′ Μότα), Ντράξλερ (82′ Νκουνκού), Ντι Μαρία, Καβάνι, Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο 5-2

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Η νίκη της Σεντ Ετιέν στην έδρα της Ανζέ (1-0) και εκείνη της Τρουά επί της Μετζ (1-0) στην εκπνοή ξεχώρισαν από τα βραδινά ματς του Σαββάτου στην Γαλλία.

Ανζέρ – Σεντ Ετιέν 0-1

Αμιάν – Τουλούζ 0-0

Καέν – Ρεν 2-2

Μονπελιέ – Γκινγκάμπ 1-1

Τρουά – Μετς 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ