Ο Ποκετίνο μίλησε για τις περιπτώσεις Νεϊμάρ, Εμπαπέ και… Μέσι

Ο Ποκετίνο μίλησε για τις περιπτώσεις Νεϊμάρ, Εμπαπέ και… Μέσι

Για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, την ώρα που σχολίασε και της φήμες περί απόκτησης Μέσι.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αναφέρθηκε στους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως θέλει να τους κρατήσει για πολύ καιρό στον σύλλογο. Παράλληλα μίλησε και για την στιχομυθία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι, στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως το μέλλον του Αργεντινού θα είναι γνωστό σύντομα.

«Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους καλύτερους παίκτες. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League και η επιθυμία αυτού του συλλόγου είναι να κρατήσει τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ για πολλά χρόνια. Στους τρεις μήνες που είμαι στην ομάδα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Και οι δύο παίκτες είναι πολύ αφοσιωμένοι στο σύλλογο. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα παραμείνουν», ανέφερε για τους δύο επιθετικούς της ομάδας.

«Είπαμε γειά σου ο ένας στον άλλο και μιλήσαμε μετά με τον Ζόρντι Άλμπα, τον Νεϊμάρ και τον Ραφίνια. Είχαμε μια καλή συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξέρουμε τι θα συμβεί με τον Μέσι», δήλωσε για την περίπτωση του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου. Υπάρχουν πολλές φήμες και η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, εργάζεται κάθε χρόνο για την βελτίωση της ομάδας. Απομένει λίγος χρόνος πριν αρχίσουν να κινούνται όλα», έκλεισε απαντώντας για τον Σέρχιο Ράμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ