Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ έχει πρόβλημα»

Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ έχει πρόβλημα»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε για τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ και την απουσία του από το ματς με τη Λανς, αλλά και για την κατάσταση ενόψει της ρεβάνς με τη Σίτι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα αγωνισθεί στην σημερινή (1/5) αναμέτρηση με την Λανς για τη Ligue 1, προκειμένου να προφυλαχθεί και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να προλάβει τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα γίνει στο Μάντσεστερ την ερχόμενη Τρίτη (4/5).

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και αναφερόμενος στην περίπτωση του, ο προπονητής των πρωταθλητών της Ligue 1, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σχολίασε χωρίς να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Μιλήσαμε με το ιατρικό επιτελείο. Τον είδα σχεδόν να… πετάει εναντίον της Μετς, ήταν τόσο καλός. Δεν είχε παίξει εναντίον της Ανζέρ, στον προηγούμενο αγώνα. Αλλά δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, που θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Αυτό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, αλλά δημιούργησε μυϊκή ανισορροπία. Πριν απ΄ αυτό, είχαμε τον Εμπαπέ, στην καλύτερη φυσική του κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ