Σοκ στην Παρί – κάνει επέμβαση ο Νεϊμάρ

Σοκ στην Παρί – κάνει επέμβαση ο Νεϊμάρ

Η ισπανική εφημερίδα As αναφέρει πως ο Νεϊμάρ θα κάνει χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο μήνες.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και μάλιστα η ισπανική εφημερίδα As αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι αναγκασμένος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο μετατάρσιο. Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας πήρε την απόφαση να μπει στο χειρουργείο, ώστε να αντιμετωπίσει μια και καλή το πρόβλημα, καθώς ακολουθεί το Μουντιάλ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγες, ο Νεϊμάρ θα κάνει άμεσα την χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες.

Αυτό σημαίνει πως θα είναι σε θέση να ξαναπαίξει στις αρχές Μαΐου και στόχος του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι να βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του Νεϊμάρ ή της Παρί στο ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ισπανική εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ