Παναθηναϊκός: Από αυτόν εξαρτάται η παραμονή του Νιας

Παναθηναϊκός: Από αυτόν εξαρτάται η παραμονή του Νιας

Η Λιλ περιμένει προτάσεις για τον βασικό αμυντικό χαφ της, τον Μπουμπακάρι Σουμαρέ και ο Νιας προορίζεται για να τον αντικαταστήσει

Η παραμονή του Σεχ Νιας στον Παναθηναϊκό εξαρτάται πρωτίστως από έναν συμπατριώτη του… Ναι, οι πιθανότητες για την επέκταση του δανεισμού θα μειωθούν, αν ο Πιερ Ντρεοσί δεν συνεχίσει στο πόστο του στην ΠΑΕ και δεν αναμειχθεί στην υπόθεση.

Αλλά, πρωτίστως, το ζήτημα εξαρτάται από τον Μπουμπακάρι Σουμαρέ. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος ήταν ο βασικός αμυντικός χαφ της Λιλ και έχει μεγάλη συμβολή στην στέψω της ως πρωταθλήτριας Γαλλίας. Ο Σουμαρέ είχε φέτος 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2.583 λεπτά.

Ο τίτλος στο Σαμπιονά εκτόξευσε την αξία όλων των παικτών της Λιλ και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των πλούσιων ευρωπαϊκών ομάδων. Μεταξύ των οποίων και ο Μπουμπακάρι Σουμαρέ, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αλλάξει περιβάλλον.

Αν συμβεί αυτό, τότε η Λιλ θα επιδιώξει να αντικαταστήσει τον Σουμαρέ εκ των έσω, με τον Σεχ Νιας… Οπότε, το ενδεχόμενο να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό ο Νιας, θα εκλείψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ