Στα «μαχαίρια» Βραζιλία – Παρί για τον Νεϊμάρ

Στα «μαχαίρια» Βραζιλία – Παρί για τον Νεϊμάρ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας είναι «στα μαχαίρια» με την Παρί για το αν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Νεϊμάρ.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν για το αν πρέπει να κάνει χειρουργική επέμβαση ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας έχει τραυματιστεί στο μετατάρσιο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Αν τελικά ο Νεϊμάρ κάνει το χειρουργείο θα είναι έτοιμος να παίξει σε δυο μήνες κι αυτό σημαίνει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας θέλουν να κάνει ο Νεϊμάρ την επέμβαση, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά η Παρί, δεν θέλει να γίνει η χειρουργική επέμβαση και ο λόγος είναι απλός. Αν η γαλλική ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (είχε χάσει 3-1 στο πρώτο ματς από την Ρεάλ) και ο Βραζιλιάνος έχει κάνει χειρουργείο, τότε δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες της Παρί πιέζουν τον παίκτη να μην κάνει την επέμβαση, συστήνοντας του να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ