Ανατροπή δεδομένων: Εκεί «κλείνει» ο Μπελχαντά!

Ανατροπή δεδομένων: Εκεί «κλείνει» ο Μπελχαντά!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λορέν Νικολέν, ο Μαροκινός χαφ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη γαλλική ομάδα!

Στη Ligue 1 και στην Μονπελιέ επιστρέφει ο Γιουνές Μπελχαντά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου (29/5) ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Λορέν Νικολέν.

Ο ισχυρός άνδρας της Μονπελιέ αποκάλυψε ότι ο Μαροκινός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον γαλλικό σύλλογο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη νέα σεζόν θα φοράει τα χρώματά του.

Ο Μπελχαντά είναι γέννημα θρέμμα της Μονπελιέ, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του γαλλικού συλλόγου, ενώ αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα από το 2009 έως το 2013.

Συνολικά αγωνίστηκε σε 144 παιχνίδια, έχοντας 29 γκολ και 19 ασίστ, ενώ το καλοκαίρι του 2013 η Ντιναμό Κιέβου έδωσε 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι ο Μπελχαντά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ, η οποία του είχε καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 15 εκατ. ευρώ!

Τελικά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μονπελιέ, ο Μαροκινός παρότι είχε καλύτερες προτάσεις, επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

«Δέχτηκε υψηλότερες προτάσεις από τη δική μας, αλλά θέλει να έρθει εδώ με την οικογένειά του. Είναι μια προφορική συμφωνία ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενος που θέλει να επιστρέψει στη Μονπελιέ και είμαι υπερήφανος για την επιλογή του. Συμφωνήσαμε σε όλα κατά 90%, αλλά θα πρέπει όμως να πέσουν και οι υπογραφές», ανέφερε ο Λορέν Νικολέν.

Για τον Μπελχαντά είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά δεν είχαν happy end οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ