Μπιέλσα : Ήθελε 18 εκατομμύρια αποζημίωση, τελικά θα πληρώσει ο ίδιος!

Μπιέλσα : Ήθελε 18 εκατομμύρια αποζημίωση, τελικά θα πληρώσει ο ίδιος!

Ο Μπιέλσα ήθελε αποζημίωση 18.600.000 ευρώ από τη Λιλ για «άδικη απόλυση», γαλλικό δικαστήριο όμως τον έκανε από θύμα... θύτη και ο Αργεντινός καλείται πλέον να καταβάλλει 300.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του!

Μια ιστορία που πολύ εύκολα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα στη γνωστή έκφραση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» λαμβάνει χώρα στη Γαλλία.

Μαρσέλο Μπιέλσα και Λιλ βρίσκονται εδώ και κάποιες εβδομάδες στα δικαστήρια, με τον Αργεντινό τεχνικό να κατηγορεί το σύλλογο για «άδικη απόλυση», η οποία είχε αποφασιστεί ως αντίδραση από τους διοικούντες στο δίχως άδεια ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει ο 62χρονος προπονητής στη Χιλή, τον περασμένο Νοέμβριο.

Τοπικό γαλλικό δικαστήριο έκανε από θύμα… θύτη τον Μαρσέλο Μπιέλσα, αφού όχι μόνο δεν τον δικαίωσε για την τεράστια αποζημίωση που ζητούσε (περί τα 13 για προβλεπόμενους μισθούς και ακόμα 5 εκατομμύρια για ηθική βλάβη), αλλά αποφάσισε πως πρέπει να καταβάλλει 300.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του!

Η απόφαση αυτή ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού για τη Λιλ η οποία αν καταδικαζόταν πολύ πιθανόν να κινούσε διαδικασίες πτώχευσης, αφού ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να της επιβληθεί απαγόρευση μετεγγραφών τον χειμώνα.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση, η μάχη όμως δεν έχει τελειώσει», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων του συλλόγου. Ο Μπιέλσα άσκησε έφεση στην απόφαση και η επόμενη ακρόαση θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 13 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ