Θουμπιθαρέτα : «Ο Μήτρογλου θα δείξει την αξία και την ποιότητά του»

Θουμπιθαρέτα : «Ο Μήτρογλου θα δείξει την αξία και την ποιότητά του»

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα τόνισε πως ο Κώστας Μήτρογλου θα αποδείξει την ποιότητα του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στη Μαρσέιγ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα, δήλωσε ότι δεν είναι απογοητευμένος από την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου το περασμένο καλοκαίρι με 15 εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο Ελληνας επιθετικός θα καταφέρει να δείξει τι αξίζει έως το τέλος της σεζόν.

«Δεν κάνουμε κινήσεις μέσα σε πανικό. Μελετήσαμε πολλά προφίλ επιθετικών, εστιάσαμε σε ένα συγκεκριμένο, αλλά δεν λειτούργησε. Νομίζω ότι ο Κώστας έχει προφίλ επιθετικού που σκοράρει. Έχει σημειώσει πολλά γκολ στις ομάδες που πέρασε, όπως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα, όπου υπήρχε μεγάλη πίεση. Θα δείξει ποιότητα μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και, πάνω απ ‘όλα, θέλω τα πράγματα να πάνε καλά», ανέφερε σε δήλωσή του στο RMC (Radio Monte Carlo).

Ο Θουμπιθαρέτα απάντησε επίσης στις εικασίες που είχαν γίνει κατά την χειμερινή αγορά, σχετικά με την πώληση του 29χρονου επιθετικού. «Όχι, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Καθόλου. Πιστεύω ότι οι σύλλογοι πρέπει να εμπιστεύονται τους παίκτες τους. Όλοι τον γνωρίζουμε», συμπλήρωσε ο Θουμπισαρέρετα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ