Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποτσετίνο (pic)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποτσετίνο (pic)

Προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2023 θα είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού να φάνταζε πιθανό το σενάριο ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανανέωσε το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα.

Οι δυο πλευρές το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συζητήσεις, βρέθηκε η χρυσή τομή και εν τέλει ο Αργεντίνος τεχνικός θα παραμείνει στους Πρωτευουσιάνους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ποτσετίνο ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιανουάριο και οδήγησε την γαλλική ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας και του γαλλικού Super Cup, ενώ έφτασε μέχρι και στα ημιτελικά του Champions League.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου ο 49άχρονος τεχνικός δήλωσε:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και για εμένα αλλά και για το επιτελείο μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αισθανόμαστε εμπιστοσύνη από την ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα, ώστε οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι για την Παρί Σεν Ζερμέν! Για αυτό θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί. Πριν από είκοσι χρόνια ήμουν αρχηγός της ομάδας και σήμερα προπονητής. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ