Το «όχι» του Εμπαπέ στην Παρί και η… Ρεάλ (pic)

Το «όχι» του Εμπαπέ στην Παρί και η… Ρεάλ (pic)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση του συμβολαίου του και η Ρεάλ Μαδρίτης παραμονεύει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να μείνει στο Παρίσι. Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την «Parisien», ο Γάλλος επιθετικός είπε οριστικό «όχι» στην τελευταία προσφορά της γαλλικής ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία του στην Παρί.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι πλέον είναι θέμα χρόνου να μαζέψει τις μαλίτσες του για τη Μαδρίτη, καθώς είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε το επόμενο ο νεαρός άσος θα πάει στους «μερένχες».

Από την πλευρά της η Παρί καλείται να αποφασίσει εάν θα εξετάσει το ενδεχόμενο της πώλησης του αυτό το καλοκαίρι η εάν θα τον χάσει σε μερικούς μήνες χωρίς να βάλει λεφτά στα ταμεία της από την αποχώρηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ