Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Παπέ Σισέ

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Παπέ Σισέ

Ο Κλοντ Πιέλ βρήκε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σενεγαλέζου στο πρόσωπο του 22χρονου Γάλλου, Μικαέλ Ναντέ.

H ολιγόμηνη παρουσία του Παπέ Σισέ στη Ligue 1 ήταν άκρως επιτυχημένη. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βοήθησε τη Σεντ Ετιέν να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως παρά την επιθυμία του Κλοντ Πιέλ να τον κρατήσει στο «Ζοφρουά Γκισάρ», το οικονομικό δεν το επέτρεψε.

Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο ο Γάλλος προπονητής δεν έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Σισέ στην αμυντική γραμμή των «στεφανουά». Κάθε παίκτης που βλέπει ο Πιελ, κοστίζει πολύ και δεν μπορεί να τον αγοράσει.

Συνεπώς, ο Πιέλ αναγκάστηκε να συμβιβαστεί και να καλύψει το κενό εκ των έσω. Πως; Με την προώθηση του 22χρονου αμυντικού, Μικαέλ Ναντέ. Ο Ναντέ έχει γεννηθεί στη Γαλλία, έχει καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού και αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Σεντ Ετιέν.

Πέρυσι ο Ναντέ έπαιξε δανεικός στην Γκιουβελί Ρουέν και πήρε εμπειρίες και επέστρεψε δριμύτερος στην προετοιμασία. Ο Πιέλ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση του νεαρού αμυντικού και άφησε να εννοηθεί ότι θα τον στηρίξει: «Ο Μικαέλ ήταν σταθερός και κέρδισε πολλές μονομαχίες. Με άφησε πλήρως ικανοποιημένο από τα φιλικά».

Αναμφίβολα, ο Πιέλ ήθελε έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή, αλλά… η φτώχια πενίας κατεργάζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ