Ουντέν – «Ο Καλού είναι καλά στην υγεία του»

Ουντέν – «Ο Καλού είναι καλά στην υγεία του»

Ο Ρεμί Ουντέν μίλησε για την κατάρρευση του Σαμουέλ Καλού κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπορντό-Μαρσέιγ, με τον Γάλλο να τονίζει πως είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Ο επιθετικός της Μπορντό, Σαμουέλ Καλού, είναι «καλά», μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο του «Βελοντρόμ», στη διάρκεια της ισοπαλίας 2-2 που απέσπασαν χθες βράδυ οι «γιρονδίνοι» από τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Ρεμί Ουντέν.

Στον 23χρονο Νιγηριανό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, καθώς έπεσε στο έδαφος στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχηματίζουν ένα τείχος γύρω από τον Καλού. Λίγο αργότερα βγήκε περπατώντας από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ κρατούσε μια παγοκύστη στο κεφάλι του. Αφού έλαβε ιατρική βοήθεια, ο Καλού επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά έγινε αλλαγή, καθώς φαινόταν ζαλισμένος.

«Το περιστατικό μας «πάγωσε» λίγο και είναι ακόμη αρκετά σοκαριστικό» δήλωσε ο Ουντέν, ο οποίος αντικατέστησε τον Καλού στο 14ο λεπτό και σημείωσε το γκολ, με το οποίο η Μπορντό ισοφάρισε σε 2-2, μολονότι βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά.

«Σύμφωνα με τον γιατρό, ήταν απλά μια ζαλάδα» συνέχισε, για να καταλήξει: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Καλού, όλα είναι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αναπόφευκτα σκεφτήκαμε τι συνέβη με τον (σ.σ. μέσο της εθνικής Δανίας, Κρίστιαν) Έρικσεν, όλη η ομάδα φοβήθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ