Χάος στη Γαλλία – Οπαδοί της Νις μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν ξύλο με παίκτες της Μαρσέιγ (vid)

Χάος στη Γαλλία – Οπαδοί της Νις μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν ξύλο με παίκτες της Μαρσέιγ (vid)

Απίστευτα πράγματα στη Νίκαια της Γαλλίας, με οπαδούς της Νις να κάνουν... ντου στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να προπηλακίσουν παίκτες της Μαρσέιγ.

Απίστευτες εικόνες που ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου έρχονται από τη Νίκαια. Στο ντέρμπι της Νότιας Γαλλίας μεταξύ Νις και Μαρσέιγ οπαδοί των γηπεδούχων… μπούκαραν στο γήπεδο και έκαναν «ντου» στους παίκτες της Μαρσέιγ προκειμένου να τους προπηλακίσουν.

Συγκεκριμένα, στο 74’ ο Ντμίτρι Παγέτ πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και δέχτηκε βροχή αντικειμένων από οπαδούς της Νις. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός άρπαξε ένα μπουκάλι και το πέταξε πίσω στην εξέδρα με δύναμη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος.

Οι οπαδοί της Νις έκαναν μαζική εισβολή στο γήπεδο με σκοπό να παίξουν ξύλο με τους παίκτες της Μαρσέιγ. Οι τελευταίοι, μάλιστα, πήραν θέση… μάχης και ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια με τους οπαδούς.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον αμυντικό της Νις, Ζαν Κλερ Τοντιμπό, ενώ προς την εξέδρα πήγε ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβιέρ προκειμένου να ηρεμήσει τους οπαδούς, με το ματς φυσικά να έχει διακοπεί και να είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ