Αφήνει τον Σισέ, πάει για Ραμί η Τρουά (pic)

Αφήνει τον Σισέ, πάει για Ραμί η Τρουά (pic)

Η γαλλική ομάδα αφήνει στην άκρη την υπόθεση του ακριβού Παπέ Αμπού Σισέ και προχωράει στην απόκτηση του ελεύθερου Αντίλ Ραμί.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Τρουά, όμως, η γαλλική ομάδα, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, δεν μπόρεσε να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό.

Η υπόθεση του Αφρικανού σέντερ μπακ δυσκόλεψε πολύ για την ομάδα της Ligue 1, με την Τρουά να αφήνει στην άκρη, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, την περίπτωση του ακριβού Παπέ Αμπού Σισέ και να στρέφεται στον ελεύθερο, Αντίλ Ραμί.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μποαβίστα και στο τέλος Ιουνίου έμεινε ελεύθερος.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ αναζητάει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Τρουά να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν ο Ραμί να φοράει τη φανέλα της Τρουά.

Εκτός από την Μποαβίστα, στην καριέρα του ο διεθνής Γάλλος (σ.σ 36 συμ., 1 γκολ), έχει αγωνιστεί επίσης σε Σότσι, Φενέρμπαχτσε, Μαρσέιγ, Σεβίλλη, Μίλαν, Βαλένθια και Λιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ