Στις 8 Σεπτεμβρίου θα αποφασιστεί η τύχη του αγώνα Νις – Μαρσέιγ

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα αποφασιστεί η τύχη του αγώνα Νις – Μαρσέιγ

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ligue 1 συνεδρίασε την Τετάρτη (25/8) ωστόσο δεν υπήρξε απόφαση σχετικά με το αν και πότε θα συνεχιστεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ, για την 3η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας είχε διακοπεί με απόφαση του διαιτητή στο 74ο λεπτό, όταν οπαδοί της Νις έριξαν μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον Ντιμίτρι Παγιέ που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ σήκωσε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονται φίλοι των γηπεδούχων. Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο του «Αλιάνζ Ριβιέρα», με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και άλλους παίκτες της Μαρσέιγ.

Στη συνεδρίαση της γαλλικής Λίγκας αποφασίστηκε μόνο ότι το προσεχές ματς των Νικαιωτών με την Μπορντό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα με αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο γυμναστής των Μασσαλών, Πάμπλο Φερνάντες.

Ορίστηκε δε νέα συνεδρίαση για τις 8 Σεπτεμβρίου, όταν και θα εξεταστούν η συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων, αλλά και των παικτών, που πήραν μέρος στα επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ