Παρί Σεν Ζερμέν – Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Κιλιάν Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Κιλιάν Εμπαπέ

Αν ο Κιλιάν Εμπαπέ φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, τότε η ομάδα του Ποτσετίνο θα κινηθεί για έναν εκ των Χάαλαντ, Κέιν ή Λεβαντόφσκι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βλέπει τον εαυτό του στην Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως το deal ανάμεσα στους Μερένγκες και την Παρί Σεν Ζερμέν δύσκολα θα χαλάσει, έστω και αν οι απαιτήσεις των Γάλλων για ένα παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Η διοίκηση από το Κατάρ ζητά 200 εκατ. ευρώ, με την πρόταση της Ρεάλ να αγγίζει τα 160 εκατ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει ήδη για συνεργασία έξι ετών με την Βασίλισσα και ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 30 εκατ. ευρώ.

Η Παρί όμως δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και αν δει το Εμπαπέ να αποχωρεί, τότε είναι σίγουρο πως το κενό του θα καλυφθεί με παίκτη ισότιμης αξίας. Ήδη τα πρώτα ονόματα άρχισαν να κάνουν παρέλαση και πρόκειται για τους Χάαλαντ, Κέιν και Λεβαντόφσκι, με κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική.

Για τον Νορβηγό της Ντόρτμουντ, τα πράγματα θα τα καθορίσουν οι απαιτήσεις του ατζέντη του Μίν0 Ραϊόλα, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από την Τσέλσι 50 εκατ. ευρώ το χρόνο για τον παίκτη και άλλα 40 εκατ. ως μπόνους υπογραφής.

Για τον Άγγλο στράικερ της Τότεναμ, η Παρί θα πρέπει να διαπραγματευτή με τους Spurs, οι απαιτήσεις των οποίων αγγίζουν τα 150 εκατ. Βέβαια το ενδιαφέρον μπορεί να λήξει σύντομα, καθώς μόλις χθες ο Κέιν δήλωσε πως θα παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο, παρά την έντονη επιθυμία του 28χρονου να πάει στην Σίτι.

Η πιο προσιτή περίπτωση φαίνεται να είναι αυτή του Πολωνού επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, με τον μάνατζερ του Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι να έχει κάνει ήδη μια συνάντηση με την Παρί. Οι οικονομικές απαιτήσεις των Βαυαρών αγγίζουν τα 120 εκατ. ευρώ και ίσως αποτελεί τον ιδανικό διάδοχο του Εμπαπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ