Βεράτι για Εμπαπέ – «Θέλω να παίζω με τους καλύτερους»

Βεράτι για Εμπαπέ – «Θέλω να παίζω με τους καλύτερους»

Ο Βεράτι πήρε θέση για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως επιθυμία του είναι να παίζει με τους καλύτερους και ελπίζει ο Γάλλος να μείνει στην ομάδα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή, με το σήριαλ για την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.

Επιθυμία του ίδιου είναι να πάει άμεσα στην Μαδρίτη για να φορέσει την φανέλα των Μερένγκες, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να τα έχει βρει σε όλα με την Βασίλισσα για συμβόλαιο πέντε ετών και ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ.

Το θέμα όμως είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες, με την Ρεάλ να έχει ήδη τρεις προτάσεις για να αγοράσουν τον Εμπαπέ, αλλά όλες έχουν πέσει στο κενό. Οι Παριζιάνοι κάνουν τους δύσκολους και δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά θέλουν να τον δουν δίπλα στους Νεϊμάρ και Μέσι, σε μια τριάδα που σκορπά τρόμο στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον μεταπείσουν και ο Μάρκο Βεράτι ανέφερε με δηλώσεις του ότι ελπίζει ο Εμπαπέ να μείνει στην Παρί.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός μέσος δήλωσε: «Ελπίζω να μείνει στην ομάδα. Θέλω να παίζω με τους καλύτερους. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ έμεινα στην Παρί χωρίς να με αναγκάσει κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ