Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 2-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ 2-1

Τα δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν αρκετά για την Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ανζέ με σκορ 2-1.

Τη διαφορά έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο εντός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ανζέ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τους Παριζιάνους να επικρατούν με σκορ 2-1 με τον Γάλλο φορ να σημειώνει και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Έτσι, το σύνολο του Ουνάι Έμερι έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 12′ πήραν το προβάδισμα με τον Εμπαπέ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την μακρινή μπαλιά του Τζούλιαν Ντράξλερ και με κοντό πλασέ έκανε το 1-0 για την Παρί.

Όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά για τους Παριζιάνους όταν στο 16′ ο Τιάγκο Μότα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης. Αυτό δεν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Έμερι και ειδικά τον Εμπαπέ, με αποτέλεσμα στο 25′ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Το μόνο που κατάφερε η Ανζέ ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 όταν στο 75′ ο Τετ έδωσε ωραία κάθετη στον Εκαμπί και εκείνος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέβιν Τραπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ