Τρολάρισμα Ερέρα –  «Ποτέ δεν με είχαν χειροκροτήσει τόσο σε αλλαγή μου!» (pic)

Τρολάρισμα Ερέρα – «Ποτέ δεν με είχαν χειροκροτήσει τόσο σε αλλαγή μου!» (pic)

Στον αγώνα της Παρί με τη Ρεν , η διπλή αλλαγή του Ποτσετίνο στο 66ο λεπτό, με την είσοδο των Ερέρα και Μέσι, στάθηκε η αφορμή για το τρολάρισμα του Ισπανού σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια.

Η αναμέτρηση της Παρί σεν Ζερμέν με τη Ρεν για την 4η αγωνιστική της Ligue 1 ήταν κάτι παραπάνω από ιστορικής σημασίας, καθώς ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Παρισιού. Έτσι λοιπόν, στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νεϋμάρ, έδωσε τη θέση του στον Αργεντίνο σούπερ σταρ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από ολόκληρο το «Ογκίστ Ντελόν». Ωστόσο, ταυτόχρονα με τον Νεϋμάρ, ο Ποτσετίνο αντικατέστησε και τον Βαϊνάλντουμ με τον Άντερ Ερέρα, πραγματοποιώντας διπλή αλλαγή.

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια το βράδυ της Δευτέρας (30/8) και με άκρως χιουμοριστική διάθεση, ανέβασε φωτογραφία από την στιγμή της αλλαγής με την ατάκα : «Ποτέ δεν με είχαν χειροκροτήσει τόσο σε αλλαγή μου!», «τρολάροντας» ουσιαστικά τους φανς της ομάδας, ότι η αποθέωση αφορούσε την δική του είσοδο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ