Ο Γκέρσον έχει συμμετοχή σε τρία αναβληθέντα παιχνίδια της σεζόν

Ο Γκέρσον έχει συμμετοχή σε τρία αναβληθέντα παιχνίδια της σεζόν

Ο Βραζιλιάνος μέσος Γκέρσον, αποτέλεσε μέρος τριών παιχνιδιών της φετινής σεζόν που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Μπορεί η νέα αγωνιστική σεζόν να βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος Γκέρσον έχει ζήσει ήδη πολλά.

Ο 24χρονος πήρε την μεταγραφή για την Μαρσέιγ το φετινό καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2026, με τα ματάκια του να έχουν δει ήδη αρκετά.

Ο Γκέρσον μετρά τρεις συμμετοχές με την γαλλική ομάδα, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Βραζιλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή δεν ξεκίνησε βασικός, ωστόσο αποτέλεσε μέρος του και με την ανάβολή του, έγραψε ένα ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο, στατιστικό.

Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει μέρος σε τρεις αγώνες της φετινής σεζόν, οι οποίοι δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Αυτός κόντρα στην Αλμπισελέστε είναι ο τελευταίος, καθώς έχουν προηγηθεί δύο ματς με την Μαρσέιγ.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα της Ligue 1, όταν το παιχνίδι με την Μονπελιέ διεκοπή στο 89ο λεπτό εξαιτίας ρίψης αντικειμένων, με ένα από αυτά να πετυχαίνει τον μέσο της Μαρσέιγ, Ρονζιέρ.

Ακολούθησε φυσικά το ντέρμπι της γαλλικής ριβιέρας με την Νις, εκεί όπου οι σκηνές έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, με τα επεισόδια να είναι εκτεταμένα και να αναμένονται ακόμα οι αποφάσεις για την έκβαση του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ