Παρί – Θέμα στην Ιταλία η διαχείριση του Ντοναρούμα από τον Ποτσετίνο

Παρί – Θέμα στην Ιταλία η διαχείριση του Ντοναρούμα από τον Ποτσετίνο

Η Gazzetta dello Sport ασχολήθηκε με τις πρώτες μέρες του Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέροντας πως ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του.

Σκληρό πόκερ κάτω από την εστία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα βλέπει τον ανταγωνισμό με τον Κέιλορ Νάβας να του αφαιρεί χρόνο συμμετοχής και αντιδρά.

Ο Ιταλός έγινε θέμα στη χώρα του και ειδικότερα από την Gazzetta dello Sport, η οποία αναφέρεται σε εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στα αποδυτήρια εξαιτίας της διαχείρισης που κάνει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με τους δύο τερματόφυλακες.

Ο Αργεντινός προσπαθεί να μοιράζει τις συμμετοχές ανάμεσα στον Ντοναρούμα και τον Νάβας, αλλά ο Ιταλός δεν είναι ικανοποιημένος, καθώς θέλει να πάρει τα γάντια του βασικού.

Ο 22χρονος αγωνίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στη Λιόν, αλλά στο αμέσως επόμενο είδε τον 34χρονο να ξεκινά βασικός. Στο παιχνίδι της Κυριακής, αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, αλλά αυτό θα αλλάξει και πάλι με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Βέβαια, ο Σέρχιο Ρίκο ήρθε με δηλώσεις του ήρθε να ανατρέψει το παραπάνω ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, λέγοντας πως όλοι γνωρίζουν τον ρόλο τους και είναι ικανοποιημένοι με αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ