Παρί Σεν Ζερμέν – Εκτός και με Μονπελιέ ο Μέσι

Παρί Σεν Ζερμέν – Εκτός και με Μονπελιέ ο Μέσι

Ούτε με τη Μονπελιέ θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι που «τρέχει» για το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ούτε στον αυριανό (25/9) αγώνα με τη Μονπελιέ θα δώσει το «παρών» ο Λιονέλ Μέσι, όπως γνωστοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός άσος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και δεν υπολογίζεται για το ματς της 8ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του και στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης (28/9) με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, καθώς η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Κυριακή.

Ο «Ψύλος» έχει παίξει μόλις δύο ματς ως βασικός, αφότου η Παρί τον απέκτησε ελεύθερο από την Μπαρτσελόνα, τον περασμένο μήνα. Στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/9) με τη Λιόν, ο Μέσι αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου και δεν έκρυψε τη δυσφορία του προς τον -συμπατριώτη του- προπονητή της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ ήταν εκτός αποστολής την Τετάρτη (22/9), στη δύσκολη νίκη της ομάδας του επί της Μετς (2-1).

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ παραμένουν επίσης ο Σέρχιο Ράμος (που ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη γαλλική ομάδα) και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ