Νις – Μαρσέιγ – Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον οπαδό που χτύπησε τον Παγιέ

Νις – Μαρσέιγ – Ποινή φυλάκισης ενός έτους για τον οπαδό που χτύπησε τον Παγιέ

Το ποινικό δικαστήριο της Νίκαιας τιμώρησε με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή τον φίλαθλο που χτύπησε τον Ντιμιτρί Παγιέ στο ντέρμπι της Νις με τη Μαρσέιγ.

Τα όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι της γαλλικής Ριβιέρας ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, ξέσπασαν επεισόδια που ξεκίνησαν από τους φίλαθλους των γηπεδούχων και επεκτάθηκαν γρήγορα σε όσους υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι διακόπηκε και κατοχυρώθηκε υπέρ της Νις, αλλά μετά από την εξέταση των συμβάντων αποφασίστηκε να γίνει ξανά σε ουδέτερη έδρα.

Μετά από έναν και πλέον μήνα από τα συμβάντα στην «Αllianz Riviera», το ποινικό δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για τον οπαδό της Νις που κλώτσησε τον Ντιμιτρί Παγιέ.

Σύμφωνα λοιπόν με την ετυμηγορία του δικαστή, ο 28χρονος οπαδός των γηπεδούχων τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και πέντε χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Παράλληλα, θα πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που η Νις θα αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ, αλλά εξαιρείται από τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο δικηγόρος του φιλάθλου, Μπεντζαμίν Ταέμπ ανέφερε πως η πλευρά του πελάτη του δεν θα ασκήσει έφεση για την απόφαση, την οποία θεωρεί απολύτως νόμιμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ