Βαϊνάλντουμ – «Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί»

Βαϊνάλντουμ – «Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί»

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένος στην Παρί εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής.

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ αφού έμεινε ελεύθερος από Λίβερπουλ βρέθηκε μια ανάσα από Μπαρτσελόνα, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του της μεταγραφικής περιόδου εμφανίστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Βέβαια τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα ήθελε ο ίδιος, καθώς δεν έχει πάρει μέχρι τώρα τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε. Μέχρι στιγμής ο 30χρονος Ολλανδός μέσος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μιας και έχει πραγματοποιήσει μόλις 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ενόχληση του για την μη συμμετοχή του όσο θα ήθελε με την φανέλα της Παρί την αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ολλανδικό κανάλι «NOS».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ:  

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν, γιατί η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα. Μερικές φορές αν δεν παίζεις είναι ανησυχητικό.

Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να μείνω θετικός και να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω την κατάσταση. Έπαιξα πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και επίσης τα πήγαινα πολύ καλά. Ανυπομονούσα πραγματικά για ένα νέο βήμα στην καριέρα μου αλλά βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ