Ποτσετίνο – «Ο Νεϊμάρ λατρεύει την μπάλα και θα παίζει για πολλά χρόνια»

Ποτσετίνο – «Ο Νεϊμάρ λατρεύει την μπάλα και θα παίζει για πολλά χρόνια»

Την πεποίθησή τους πως ο Νεϊμάρ θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμα ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Νεϊμάρ θα παίξει για πολλά χρόνια ακόμη, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος επιθετικός αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να είναι το τελευταίο του.

Ο 29χρονος Νεϊμάρ είπε ότι το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ θα μπορούσε να είναι η τελευταία εμφάνισή του στο τουρνουά, γιατί δεν είναι σίγουρος αν έχει «τη διανοητική δύναμη να ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο».

Μιλώντας πριν από το αυριανό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ για την Ligue 1, ο Ποτσετίνο είπε ότι τα σχόλια του Νεϊμάρ ήταν αποτέλεσμα μιας καριέρας που βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Είναι ειλικρινής άνθρωπος, εκφράζει γρήγορα τα συναισθήματά του, αλλά η διανοητική δύναμη, η οποία απαιτείται σε μια ζωή που βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο, είναι μεγάλη. Έχει υποστεί μεγάλη πίεση από μικρός» δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και συνέχισε:

«Μερικές φορές τα πράγματα περνάνε εκτός πλαισίου. Ο Νεϊμάρ λατρεύει το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει για πολλά ακόμη χρόνια. Δεν έχω αμφιβολίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ