Οπαδοί Παρί σε Ικάρντι – «Πως μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος; Έχεις τρελαθεί τελείως»

Οπαδοί Παρί σε Ικάρντι – «Πως μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος; Έχεις τρελαθεί τελείως»

Διαδικτυακή επίθεση στον λογαριασμό του Μάουρο Ικάρντι από φιλάθλους της Παρί, οι οποίοι είναι θυμωμένοι λόγω της ανευθυνότητάς του.

Πλειάδα επικριτικών σχολίων δέχτηκε ο Μάουρο Ικάρντι στον λογαριασμό του στο Instagram, μετά από χθεσινή(23/10) δημοσίευση του Αργεντινού σχετικά με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί. Ο λόγος είναι η πολυτάραχη προσωπική ζωή του παίκτη, η οποία τον έχει κάνει να παραμελήσει τους Παριζιάνους.

«Η επόμενη φωτογραφία να είναι στον ψυχίατρο», «Μάουρο, εγώ σε συμπαθώ, αλλά έχεις γίνει φάντασμα», «Φτάνει Μάουρο, έχε λίγη αξιοπρέπεια», «Πως μπορείς να είσαι τόσο ανώριμος;», «Έχεις τρελαθεί τελείως», ήταν μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι φίλοι της Παρί, κάτω από την ανάρτηση του 28χρονου στράικερ.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Ικάρντι είχε βομβαρδίσει τα social media με φωτογραφίες μαζί με τη Γουάντα Νάρα, κάτι που έχει φουντώσει τις φήμες ότι είναι πάλι μαζί. Πάντως, η «La Repubblica» διαψεύδει κάτι τέτοιο υποστηρίζοντας ότι με τον χωρισμό τους αναμένεται να ολοκληρωθεί και η επαγγελματική τους σχέση (η Γουάντα είναι ατζέντης του Αργεντινού), με το μέλλον του στους Παριζιάνους να θεωρείται αβέβαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ